miercuri, 31 mai 2023

Sandale damă care completează orice ținută alegi să porți vara aceasta

Pe măsură ce temperaturile cresc și ne bucurăm de mai multe ore de soare, vine și momentul în care ținutele noastre sunt pline de culoare - de la rochii cu imprimeuri florale la costume în nuanțe pastelate. 

Totodată, treptat sunt înlocuite și ghetele, rolul lor fiind preluat de balerini și sandale damă.

În fiecare an, sandalele rămân o variantă ușor de purtat în fiecare zi, atât la locul de muncă, cât și în vacanță. 

Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva idei de sandale damă pe care le poți combina cu diferite ținute în funcție de stilul tău.

Sandalele simple, tip flip-flop

Unul dintre cele mai populare tipuri de sandale este cel flip-flop, cu baretă pe mijloc. 

Deși forma este minimalistă, vei găsi diferite modele: de la variante simple, din piele, la unele care sunt accesorizate cu diferite detalii din metale ori pietre colorate.

Mizează pe modelele simple de sandale damă pentru ținutele de zi ori pentru vacanță. Opțiunile accesorizate completează perfect o rochie colorată sau un costum de in.

Sandale damă cu platformă

Anii ‘90 au revenit în tendințe în ultimii ani, chiar și când vine vorba despre încălțăminte. Astfel, o să găsești numeroase modele de sandale damă cu talpă groasă, unele în diferite culori, care ies ușor în evidență. 

Nu știi cum le-ai putea purta? Încearcă-le cu o rochie de vară din materiale lejere, mătase sau viscoză. Împreună vor crea un look boem, perfect pentru zilele de vară. 

La fel de bine se vor potrivi și sandalele cu platformă, mai ales dacă este vorba despre modele cu talpă în culori neutre ce amintesc de texturi naturale.

Sandale din piele cu talpă joasă

Sandalele din piele sunt un model atemporal pentru garderoba ta de vară. Ele inspiră o eleganță relaxată, fiind o variantă numai bună pentru zilele însorite în care vrei să renunți la clasicii balerini damă.

În plus, pentru o ținută simplă de vară, poți înlocui perechea de adidași damă cu sandalele fără toc. Purtate împreună cu rochie albă ori cu pantaloni scurți și o vestă în culori neutre, sunt o variantă ideală pentru ieșirile la cafeneaua preferată ori la picnic.

În ultimii ani, modelele de sandale damă cu mai multe barete au fost mai populare, fiind varianta cea mai aleasă pentru ținutele lejere, potrivite de vacanță.

Sandale cu toc

Chiar dacă sandalele cu talpă joasă sunt prima alegere când vine vorba despre confort, întotdeauna este bine să ai în colecție și o pereche cu toc. 

Nu vei da niciodată greș cu o pereche de sandale cu toc subțire purtate cu o rochie neagră pentru un eveniment ce impune un cod vestimentar elegant.

Totodată, variantele cu barete în culori metalice, auriu sau argintiu, arată perfect alături de o rochie simplă, din satin. Astfel de sandale damă oferă eleganță în fiecare moment, așadar n-ar trebui să-ți lipsească vara aceasta. 

Dacă urmează o petrecere la care vrei să dansezi cât mai mult, sandalele cu toc gros vor fi o alegere mai confortabilă. Poartă-le cu o rochie lungă pentru un plus de eleganță.

Găsirea sandalelor potrivite pentru tine poate fi un proces distractiv. Gândește-te la ținutele care te inspiră și pe care ai vrea să le porți și vei avea un punct de pornire practic.